Over ons

Een hecht team met aandacht voor elkaar en iedereen die met ons samenwerkt. Bij Melrose Hospitality werken we met enorm veel plezier en weten we de verwachtingen van zowel gast als opdrachtgever te overtreffen.

Melrose Hospitality staat voor maximale ontzorging en het creëeren van een gastvrije omgeving waar klanttevredenheid centraal staat. Onze hosts, hostessen en receptionisten zijn altijd bereid een stap extra te zetten om een sfeervolle en comfortable omgeving te creëeren. Zij zijn geselecteerd op een gastvrije houding, representativiteit en sociale vaardigheden.

De juiste service wordt altijd verleend zonder dit ten koste te laten gaan van de wensen en identiteit van de opdrachtgever. Dat maakt ons bijzonder. Wij stellen samen met onze opdrachtgevers een profiel op, zodat we gezamenlijk de beste service kunnen verlenen.

Naast onze Hospitality tak richten wij ons op verkeers- en veiligheidsdiensten. Bekijk de websites van Melrose Traffic Services en Melrose Security voor meer informatie.

Ons team