Host(ess)

Een warm ontvangst, een goede service en een uitstekende begeleiding.

Onze hosts en hostessen overtreffen al je verwachtingen en zorgen voor een onvergetelijke en positieve ervaring. Als het visitekaartje van jouw organisatie zitten zij bomvol enthousiasme, stralen zij hartelijkheid uit en stellen zij de gasten te allen tijde op gemak. Zo verlaat iedereen de locatie altijd met een grote glimlach op het gezicht.

Naast het verwelkomen en begeleiden van gasten voeren onze gastheren en gastvrouwen onder andere administratieve taken en horecawerkzaamheden uit. Denk hierbij aan het serveren van drankjes, het aannemen van jassen en het klaarzetten van vergaderzalen.

Benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Neem vooral contact met ons op. Bij Melrose Hospitality is alles mogelijk en wij helpen je al te graag!

Professionele host/ hostess

Onze hosts en hostessen hebben een passie voor hospitality en zijn echte gastheren en gastvrouwen die de wensen van de bezoekers moeiteloos begrijpen. Zij zorgen ervoor dat jouw gasten zéker nog een keer terugkomen, door altijd een stap extra te zetten en alle verwachtingen te overtreffen.

Onze gastheren en -vrouwen weten zich als geen ander aan te passen aan de organisatie en situatie. Zij schakelen gemakkelijk van een zakelijke benadering naar een wat meer informele aanpak. Door voortdurend te spiegelen spreken zij ieder individueel op de gewenste wijze aan, waardoor er geen misverstanden ontstaan en de sfeer optimaal blijft.

Onze medewerkers worden binnen onze eigen Melrose Academy opgeleid tot professionele gastvrouwen en Рheren. Hierbij worden onder andere Etiquette, Hospitality- en Social Distancing Training verzorgd. Ons personeel draagt daarom niet alleen bij aan een positieve sfeer, maar ook aan een verantwoorde omgeving. Bij een goede ambiance hoort het tegengaan van wangedrag en hier zijn onze hosts en hostessen niet bang voor. Zij spreken mensen op een beleefde manier aan waar nodig, om zo escalaties te voorkomen zonder de rust te verstoren.

Hospitality op maat

De identiteit van jouw organisatie gaat nooit verloren. Voordat wij ons personeel selecteren, stellen wij samen met jou een profiel samen waarin we bekijken wat de wensen en vereisten zijn. Gaat het om een evenement, een kantoor of een hotel? Wat voor soort sfeer is er op de werkvloer? Hoeveel jaar ervaring is er vereist? Wat zijn de grootste uitdagingen? Verschillende takenpakketten vereisen een verschillende aanpak. Afhankelijk van de behoeften van de organisatie bekijken wij over welke vaardigheden en ervaringen de hosts dienen te beschikken. Op basis van meerdere factoren maken we een selectie, zodat we samen de optimale service kunnen verlenen.

Wanneer je kiest voor Melrose Hospitality, kies je voor hospitality op maat. Dat maakt ons anders dan ieder ander hostessbureau.