Host(ess) Vacature

Host/Hostess

Ben jij een echte gastheer of gastvrouw en weet jij altijd een glimlach op mensen hun gezicht te toveren? Heb jij een passie voor hospitality en ben je niet bang om op mensen af te stappen? Word host of hostess bij Melrose Hospitality en verwelkom gasten op de mooiste locaties in Amsterdam!

Over ons

Melrose Hospitality is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat onder andere werkt voor luxe hotels en events. Zo werken wij bijvoorbeeld voor Hilton Group, W Amsterdam, Skylounge en de A’DAM toren.

Wat ga je doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt op de meest luxe locaties en events in Amsterdam en zorgt ervoor dat gasten hartelijk worden verwelkomd. Je helpt en begeleidt gasten en vangt eventueel andere taken op. Denk hierbij aan het uitdelen van welkomstdrankjes of hapjes, het klaarzetten van vergaderzalen, het ophangen van jassen of het uitgeven van samples. Met jouw spontaniteit en sociale skills zorg jij ervoor dat de positieve sfeer erin blijft!

Wat bieden wij?

 • Persoonlijke aandacht; jij bent zeker geen nummertje
 • Een gezellig team en toffe werkplekken
 • Leuke bedrijfsuitjes en winacties
 • Mogelijkheid tot trainingen
 • Een lekker salaris en reiskostenvergoeding
 • Inspraak op de planning, wij denken altijd met je mee

Wat vragen wij?

Jij bent het gezicht van de locatie en weet gasten met een open en hartelijke houding te verwelkomen. Zo hebben zij gelijk een goede eerste indruk. Jij bent representatief, ontvangt mensen met een glimlach en zorgt ervoor dat zij met een positieve ervaring weer de deur uit lopen. De tevredenheid van de gasten en de opdrachtgever staan voor jou op de eerste plek, maar je aarzelt niet om mensen aan te spreken op wangedrag. Je bent en blijft open, eerlijk en vriendelijk.

Je bent het visitekaartje van Melrose Hospitality én de locatie en zorgt er daarom voor dat je je altijd correct gedraagt en er representatief uitziet. Jij past je houding aan op degene die voor je staat en weet iedereen een welkom gevoel te geven.

Host/ Hostess

Ben jij een echte gastheer of gastvrouw en weet jij altijd een glimlach op mensen hun gezicht te toveren? Heb jij een passie voor hospitality en ben je niet bang om op mensen af te stappen? Kom werken als host bij Melrose Hospitality en verwelkom gasten bij de mooiste locaties in Amsterdam!

Je bent het eerste aanspreekpunt op de meest luxe locaties in Amsterdam en zorgt ervoor dat gasten hartelijk worden verwelkomd. Je helpt en begeleidt gasten en vangt eventueel andere taken op zoals het ophangen van jassen, het rondbrengen van drankjes en het klaarzetten van vergaderzalen. Een diverse job met veel verantwoordelijkheden dus!

 • Persoonlijke aandacht; jij bent zeker geen nummertje
 • Een gezellig team en toffe werkplekken
 • Leuke bedrijfsuitjes en winacties
 • Mogelijkheid tot trainingen
 • Een lekker salaris en reiskostenvergoeding
 • Inspraak op de planning, wij denken altijd met je mee

Je komt terecht in een leuk en gezellig bedrijf waarin veel aandacht wordt besteed aan jou, je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling.

Jij bent het gezicht van de locatie en weet gasten met een open en hartelijke houding te verwelkomen. Zo hebben zij gelijk een goede eerste indruk. Jij bent representatief, ontvangt mensen met een glimlach en zorgt ervoor dat zij met een positieve ervaring weer de deur uit lopen. De tevredenheid van de gasten én de opdrachtgever staan voor jou op de eerste plek, maar je aarzelt niet om mensen aan te spreken op wangedrag. Je bent en blijft open, eerlijk en vriendelijk.

Je bent het visitekaartje van Melrose Hospitality én de locatie en zorgt er daarom voor dat je je altijd correct gedraagt en er representatief uitziet. Jij past je houding aan op degene die voor je staat en weet met jouw sociale vaardigheden iedereen een welkom gevoel te geven.


Liever als receptionist werken? Bekijk de vacature hier.